De studioDe Needle Art Family Tattoo Studio is al sinds 2003 gevestigd aan de Haarstraat van het mooie plaatsje Gorinchem.

Een ruime opzet en oog voor detail kenmerkt de studio en maakt deze een plezier om te bezoeken. Met 6 werkstations, een gezellige wachtruimte en een coole afdeling skate/tattoo kleding & accessoires hoef je je hier zeker niet te vervelen.


Belachelijk lange wachttijden komen bij Needle Art Tattoo niet voor. Doordat er dagelijks met meerdere artiesten gewerkt wordt kan de wachttijd, afhankelijk van het ontwerp, beperkt worden tot slechts enkele weken en soms zelfs dagen.

Tijdens openingstijden is iedereen welkom even kennis te komen nemen van de studio, de artiesten en onze werkwijze. Voor een consult met een van onze artiesten dient eerst een afspraak gemaakt te worden. Voor meer informatie omtrent het boeken van (consult) afspraken, (gast) artiesten en de studio is het raadzaam een mail te sturen naar: info@needle-art.nl
Uiteraard wordt ook de Needle Art Family Tattoo Studio gekeurd door de GGD en zijn we in het bezit van de benodigde vergunning 'veilig tatoeëren en piercen' uitgegeven door het LCHV, Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid.Door het toenemend aantal Internationale cliënten bieden wij een gratis shuttle service aan van/naar ieder dichtbij gelegen treinstation en/of vliegveld. Indien gebruik van deze service wenselijk is gelieve eerst reisgegevens te overleggen.

Bedankt voor het bezoeken van onze webpagina, we hopen je snel een keer te verwelkomen in onze studio!

 

OpeningstijdenMaandag 11:00 - 18:00

Dinsdag 11:00 - 18:00

Woensdag 11:00 - 18:00

Donderdag 11:00 - 21:00

Vrijdag 11:00 - 18:00

Zaterdag 11:00 - 17:00

Zondag 11:00 - 17:00

Last Minute Ink DealsOmdat het regelmatig voorkomt dat mensen om wat voor reden dan ook hun afspraak moeten verzetten, uitstellen of zelfs afzeggen

hebben wij deze ‘Last Minute Ink’ Deals geïntroduceerd! Wanneer één of meerdere artiesten beschikbaarheid hebben op zeer korte termijn, soms zelfs dezelfde dag, door een afzegging of het verplaatsen van een afspraak bieden we deze plaats aan tegen een speciaal tarief.

 

 

Hoe werkt het…

Met regelmaat zullen we op onze FB pagina, per artiest(e) de beschikbaarheid voor de komende dagen posten.
Heb je interesse, tijd en wil je korting op je volgende tattoo reageer dan snel!
Uit alle aanvragen kiest de betreffende artiest(e) het leukste idee en kun je zonder wachttijd, tegen speciaal tarief jouw volgende tattoo laten zetten.

 
-Needle Art Tattoo B.V. - KvK: 67611249 - BTW nummer: NL857093010B01- IBAN: NL 59 ABNA 0115 7135 14  - E-mail: info@needle-art.nl-

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn.
Bij het verrichten van een (aan) betaling wordt automatisch akkoord gegaan met deze algemene voorwaarden alsmede de kennisneming van de informatie over de risico's van het tatoeëren en de nazorginstructie zoals opgesteld en verstrekt door het RIVM & LCHV.