Simone Randagio Righi  Deze, van oorsprong Italiaanse, artiest is inmiddels al jaren gevestigd op de Canarische eilanden. Na zijn eerste bezoek aan de Needle Art Family Tattoo Studio was hij gelijk verkocht. Iedere maand is hij een week bij ons te vinden om de mooiste creaties te maken in de Polynesisch geïnspireerde stijl welke hij zichzelf inmiddels totaal eigen heeft gemaakt.

  Zijn favoriete stijlen van tatoeëren zijn Polynesisch, Maori en Samoa geïnspireerd. Simone werkt zowel met een machine als op de traditionele manier.

Voor zijn portfolio klik hier!


Om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen garanderen vereisen artiesten een gedetailleerde omschrijving van het gewenste ontwerp met daarbij referenties in zo hoog mogelijke resolutie en foto's van plaatsing op het lichaam.

Last Minute Ink DealsOmdat het regelmatig voorkomt dat mensen om wat voor reden dan ook hun afspraak moeten verzetten, uitstellen of zelfs afzeggen

hebben wij deze ‘Last Minute Ink’ Deals geïntroduceerd! Wanneer één of meerdere artiesten beschikbaarheid hebben op zeer korte termijn, soms zelfs dezelfde dag, door een afzegging of het verplaatsen van een afspraak bieden we deze plaats aan tegen een speciaal tarief.

 

 

Hoe werkt het…

Met regelmaat zullen we op onze FB pagina, per artiest(e) de beschikbaarheid voor de komende dagen posten.
Heb je interesse, tijd en wil je korting op je volgende tattoo reageer dan snel!
Uit alle aanvragen kiest de betreffende artiest(e) het leukste idee en kun je zonder wachttijd, tegen speciaal tarief jouw volgende tattoo laten zetten.

 -Needle Art Tattoo B.V.- KvK: 67611249 - BTW nummer: NL857093010B01-
Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn.