Tips & handige weetjesWanneer je voor het eerst een tattoo laat plaatsen kan het zo zijn dat dit een bepaalde impact op je lichaam heeft.
Daarom is het handig en verstandig goed uitgerust en met een volle maag naar de studio te komen. Je lichaam kan beter bepaalde (pijn) prikkels verwerken als er genoeg suikers in je systeem zitten en je voldoende uitgerust bent.

Houdt er rekening mee dat na het zetten van je nieuwe tattoo, dus tijdens de genezing hiervan, je even niet in de zon kunt en hier niet mee kunt zwemmen. Uiteraard krijg een uitgebreide nazorginstructie van ons nadat je tattoo gezet is. De complete nazorginstructie is ook te lezen op deze website onder 'algemene voorwaarden'.

Exclusief voor Internationale klanten bieden wij een gratis shuttle van/naar dichtbij gelegen treinstations en/of vliegvelden aan. Als deze service wenselijk is gelieve ruim voor de afspraak contact op te nemen i.v.m. beschikbaarheid.

Ben je op zoek naar een origineel en bovendien levenslang cadeau, wij bieden ook cadeaubonnen aan!
De cadeaubon kan voor ieder gewenst bedrag aangeschaft worden en is ook gemakkelijk via de webshop te bestellen.

Kinderen worden, mits rustig, toegelaten in de studio. Houdt er a.u.b. wel rekening mee dat een tattoo studio geen speelplaats maar een serieuze werkomgeving is waar geconcentreerd gewerkt wordt.

Afspraken kunnen veelal via e-mail gepland worden. De gevraagde aanbetaling hiervoor kan gemakkelijk via de webshop voldaan worden. Geaccepteerde betaalmethoden, zowel in de studio als online, zijn:
Needle Art Webshop, Maestro (pin), Visa (electron), Mastercard, Paypal, Mistercash & KBC.

Uiteraard is de Needle Art Tattoo studio ook in het bezit van de benodigde vergunning 'veilig tatoeëren en piercen' uitgegeven door het LCHV (Landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid).

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn. Bij het verrichten van een (aan)betaling wordt automatisch akkoord gegaan met deze voorwaarden.

Een paar studio regelsAlle inkomende mail wordt behandeld en beantwoord door een team van verschillende managers.
We vragen daarom iedereen vriendelijk eerder gevoerd mailcontact mee te zenden of de 'reply' knop te gebruiken om misverstanden of onnodige vertragingen te voorkomen.

Wij hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar voor het plaatsen van een tattoo, ongeacht de Nederlandse wet- en regelgeving.
Geen uitzonderingen, bij twijfel vragen wij altijd om een geldig ID bewijs.

Bij het maken/bevestigen van een afspraak wordt altijd een aanbetaling gevraagd. Wanneer er meerdere sessies benodigd zijn wordt de aanbetaling verrekend bij de laatste sessie. Aanbetalingen worden in geen geval geretourneerd.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid de afspraak voor (on)bepaalde tijd te verzetten zonder verlies van de aanbetaling. In het geval van niet tijdig verzetten (5 werkdagen) of annulering van de afspraak komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Wanneer er 12 maanden na een (consult) afspraak niets meer vernomen wordt komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Bij het voldoen van een (aan)betaling via de webshop gelieve het verkregen klantnummer te gebruiken, betalingen zonder klantnummer kunnen niet worden herkend en zullen worden gestorneerd.

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Uitsluitend na overleg kan de geldigheidsduur met nog eens 6 maanden verlengd worden.

Geaccepteerde betaalmethoden, zowel online als in de studio, zijn:
Needle Art Webshop, Maestro (pin), Visa (electron), Mastercard, Paypal, Apple pay, Google pay, Mistercash & KBC.

Bedankt voor het bezoeken van onze web pagina, we hopen je snel een keer in de studio te zien!

Last Minute Ink DealsOmdat het regelmatig voorkomt dat mensen om wat voor reden dan ook hun afspraak moeten verzetten, uitstellen of zelfs afzeggen

hebben wij deze ‘Last Minute Ink’ Deals geïntroduceerd! Wanneer één of meerdere artiesten beschikbaarheid hebben op zeer korte termijn, soms zelfs dezelfde dag, door een afzegging of het verplaatsen van een afspraak bieden we deze plaats aan tegen een speciaal tarief.

 

 

Hoe werkt het…

Met regelmaat zullen we op onze FB pagina, per artiest(e) de beschikbaarheid voor de komende dagen posten.
Heb je interesse, tijd en wil je korting op je volgende tattoo reageer dan snel!
Uit alle aanvragen kiest de betreffende artiest(e) het leukste idee en kun je zonder wachttijd, tegen speciaal tarief jouw volgende tattoo laten zetten.

 
-Needle Art Tattoo B.V. - KvK: 67611249 - BTW nummer: NL857093010B01- IBAN: NL 59 ABNA 0115 7135 14  - E-mail: info@needle-art.nl-

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn.
Bij het verrichten van een (aan) betaling wordt automatisch akkoord gegaan met deze algemene voorwaarden alsmede de kennisneming van de informatie over de risico's van het tatoeëren en de nazorginstructie zoals opgesteld en verstrekt door het RIVM & LCHV.