IQ Tattoo GroupDe Needle Art Family Tattoo Studio is aangesloten bij de IQ Tattoo Group. Deze organisatie houdt zich bezig met alles op het gebied van tatoeëren en staat garant voor perfecte kwaliteit. Door dit lidmaatschap werken wij onder andere heel nauw samen met Laserpraktijk Breda, iets wat heel vaak van pas komt bij zogenaamd cover-up werk.

Alle aspecten van tatoeëren komen aan bod en worden vertegenwoordigd door de IQ Tattoo Group, dit geeft voor zowel artiesten als consumenten een vertrouwd en veilig gevoel. Voor meer informatie bezoek de pagina door hier te klikken!

Tips & handige weetjesWanneer je voor het eerst een tattoo laat zetten is het handig te weten dat dit best een impact kan hebben op je lichaam.
Het is dan ook verstandig goed uitgerust en met een volle maag naar de studio te komen. Je reageert beter op stress en eventuele pijnprikkels als je voldoende suikers in je systeem hebt en lekker uitgerust bent.

Houdt er rekening mee dat je na het zetten, dus tijdens de genezing van je tattoo, een tijdje niet in de zon mag en er niet mee kunt gaan zwemmen. Een uitgebreide uitleg en nazorginstructie ontvang je uiteraard in de studio na het zetten van de tattoo.

Exclusief voor Internationale cliënten bieden wij een gratis shuttle service aan van/naar ieder dichtbij gelegen treinstation en/of vliegveld. Indien gebruik van deze service wenselijk is gelieve eerst de reisgegevens te overleggen.

Zoek je een leuk, origineel en vooral blijvend cadeau, wij verkopen ook cadeaubonnen!
De cadeaubon is tegen ieder gewenst bedrag te verkrijgen en is ook gemakkelijk online te bestellen via de webshop van IQ Tattoo.

Kinderen worden, mits rustig, toegelaten in de studio. Houdt er rekening mee dat een tattoo studio geen speelplaats maar een serieuze werkomgeving is waar concentratie absoluut noodzakelijk is.

Onze studio biedt de mogelijkheid via mail een afspraak te plannen en de aanbetaling elektronisch te voldoen.

In sommige gevallen is het noodzakelijk langs te komen voor een consult met één van de artiesten.

Uiteraard zijn wij ook in het bezit van de benodigde vergunning 'veilig tatoeëren en piercen' uitgegeven door het LCHV, Landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid.

 

Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke zowel hier als onderaan deze pagina te vinden zijn.

Een aantal studio regeltjesAlle inkomende mail wordt verwerkt door een team van studiomanagers, wij verzoeken iedereen daarom vriendelijk eerder gevoerd mailcontact mee te zenden of de 'reply' knop te gebruiken om misverstanden te voorkomen.


Wij hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar, ongeacht de Nederlandse wet- en regelgeving.
Geen uitzonderingen, bij twijfel ID verplicht!

Bij het maken/bevestigen van een afspraak wordt altijd een aanbetaling gevraagd. Wanneer er meerdere sessies zijn ingepland wordt de aanbetaling verrekend bij de laatste sessie. Gedane aanbetalingen worden in geen enkel geval geretourneerd!
Uiteraard is het mogelijk afspraken voor (on)bepaalde tijd te verzetten.

Bij te laat verzetten of afzeggen van een afspraak kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op gedane aanbetalingen.


Indien er na 12 maanden na een (consult) afspraak niets meer vernomen is en er geen afspraak staat ingepland komt de gedane aanbetaling te vervallen.

Indien een afspraak online gepland is vermeld dan bij het elektronisch voldoen van de aanbetaling altijd het opgegeven referentie- of klantnummer. Betalingen zonder referentie worden niet herkend en zullen worden gestorneerd.


Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden en zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Uitsluitend na overleg is het mogelijk de duur met nog eens 6 maanden te verlengen.

In de studio worden uitsluitend contante betalingen geaccepteerd, uiteraard is het mogelijk voor aanvang van de afspraak het totaalbedrag elektronisch te voldoen via de webshop van de IQ Tattoo Group. Geaccepteerde betaalmethodes zijn:
Visa, Mastercard, Ideal, Mistercash, KBC en reguliere bankoverschrijving.

Bedankt voor het bezoeken van onze webpagina, we hopen je snel een keer te verwelkomen in onze studio!

 

Last Minute Ink DealsOmdat het regelmatig voorkomt dat mensen om wat voor reden dan ook hun afspraak moeten verzetten, uitstellen of zelfs afzeggen

hebben wij deze ‘Last Minute Ink’ Deals geïntroduceerd! Wanneer één of meerdere artiesten beschikbaarheid hebben op zeer korte termijn, soms zelfs dezelfde dag, door een afzegging of het verplaatsen van een afspraak bieden we deze plaats aan tegen een speciaal tarief.

 

 

Hoe werkt het…

Met regelmaat zullen we op onze FB pagina, per artiest(e) de beschikbaarheid voor de komende dagen posten.
Heb je interesse, tijd en wil je korting op je volgende tattoo reageer dan snel!
Uit alle aanvragen kiest de betreffende artiest(e) het leukste idee en kun je zonder wachttijd, tegen speciaal tarief jouw volgende tattoo laten zetten.

 -Needle Art Tattoo B.V.- KvK: 67611249 - BTW nummer: NL857093010B01-
Op alle producten, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke onderaan deze pagina te vinden zijn.